lördag 8 januari 2011

skånetripp


Vi åkte till skåne igen och hälsade på hos farfar. Barnen tyckte det var roligt att träffa varandra igen. Tillsammans med farfar åkte vi och åkte pulka i Grevie backar, men Måns var rädd och vågade inte åka alls. Bella var också rätt försiktig. Ebba och Agnes var modiga och åkte nerför de högsta backarna. Som tur var föll fikat alla i smaken :-). När vi kom hem till farfars hus spelade Bella, Ebba, Agnes och Isak en mängd olika spel (däribland en hel del Nintendo DS), Måns piggnade till när han såg alla Isaks djur.

Vi åkte till Helsingborg och träffade släktens lilla nytillskott, Edvin. Jonathans lilleror. En till kusin, så söt och så liten!

Farmor tittade också förbi. Tilsammans gick vi till en pulkabacke i närheten. Denna backen var inte speciellt brant så Måns kunde åka själv utan problem och tyckte att det var jättekul och det verkade Bella och Jonathan också tycka, trots att alla barnen (utom Edvin förstås) hade varit mycket skeptiska till att gå ut först.







Dagen efter kom Morgan, Anne, Jonathan och Edvin hem till farfar även denna dag blev det snölek (och en traktortur för Måns). Barnen var inte så lätta att få ut i snön denna gången heller men när vi vuxna lurat ut dem och vi varit ute ett tag ville några inte gå in sedan utan stannade ute långt efter att det blivit mörkt så det är väl ett tecken på att det blev rätt lyckat ändå.
















Om några år Edvin, kan du också vara med...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar