fredag 10 december 2010

Det är ingen vanlig dag...


... för idag är det Måns födelsedag! HURRA HURRA HURRA!!

3 år, vad tiden går...

Detta är första födelsedagen som Måns förstår vad det hela handlar om, att det är hans dag, att vi ska fira honom och att han ska få presenter. Måns har pratat om att han ska fylla år ganska länge och visat i kalendern att i december fyller jag år.

Idag var det då äntligen dags Måns sov i sin säng fram till ca. 5 då han tassade in till stora sovrummet (dit också Bella kommit tidigare) så det blev paketöppning i mammas och pappas säng. Högst upp på önskelistan var ett bilgarage så i morse när Måns öppnade sina paket (med Bellas hjälp) blev han så glad så han hoppade upp och ner när han såg att det i ett av paketen gömde sig just ett garage. "Jag blir jätteglad" sa Måns. Så härligt att se när presenterna uppskattas men det är å andra sidan inte så svårt att komma på vad man ska köpa till Måns.

I eftermiddag kommer Marcus hem efter sin vecka i Växjö (där han läser på distans) och ikväll kommer kusinerna Teo och Mira. Ska bli spännande att se om de får lov att låna garaget ;-)

3 kommentarer:

  1. Grattis Måns! Vad roligt att se hur glad han blev för garaget :)

    SvaraRadera
  2. GRATTIS Måns. Hoppas du får en underbart härlig dag och kväll, med massor av firande och fler paket. Tror där kommer mer med bilen från Malmö :-) Hoppas allt är bra med resten av familjen också. Här går vi och väntar och det verkar som att du får behålla din födelsedag :-) men det är klart några timmar kvar på dygnet! Kram från fam. Johansson i Helsingborg

    SvaraRadera
  3. Tack för gratulationerna! Det vore väl inte dumt att få en kusin i present ;-) Kram från Måns

    SvaraRadera